Η ιστορική πορεία της ΠΕΝ και ο ποιητής Δ. Παπαδίστας

Posted on Updated on

Λιτζαροπούλου

΄Ενωση Μαγνησίας Μ. Ασίας. Από το σημερινό Σεμινάριο Μικρασιατικής Ιστορίας. Μια ιστορική διαδρομή στην γεμάτη πνευματικό έργο παρουσία της Πνευματικής Εστίας Νικαίας -ΠΕΝ από την Πρόεδρο της κ. Ρούλα Χαλκίδου και μια υπέροχη περιπλάνηση στο ποιητικό έργο του Δ. Παπαδίτσα από την Θεολόγο- ποιήτρια κ. Ελένη Λιντζαροπούλου. Παρούσα η συγγραφέας κ. Ελένη Λαδιά. Τις ευχαριστούμε πολύ. ΦΩΤΟ: Κυρ. Νικολαΐδης της ΠΕΝ, Ρούλα Χαλκίδου, η Πρόεδρος της Ένωσής μας, το μέλος του Δ.Σ. μας Αν. Σταμπουλίδης / Κυρ. Νικολαΐδης, Ελένη Λιντζαροπούλου, η Πρόεδρος, το μέλος του Δ.Σ. μας Έλια Μανταδάκη.

Σάββατο: 14-2-15:΄Από το σημερινό Σεμινάριο Μικρασιατικής Ιστορίας. Ιστορική διαδρομή στοπνευματικό έργο της Πνευματικής Εστίας Νικαίας -ΠΕΝ από την Πρόεδρο της κ. Ρούλα Χαλκίδου. Παρούσα η συγγραφέας κ. Ελένη Λαδιά. ΦΩΤΟ: Κυρ. Νικολαΐδης της ΠΕΝ, Ρούλα Χαλκίδου, η Πρόεδρος της Ένωσής μας, το μέλος του Δ.Σ. μας Αν. Σταμπουλίδης.

Και μια υπέροχη περιπλάνηση στο ποιητικό έργο του Δ. Παπαδίτσα από την Θεολόγο- ποιήτρια κ. Ελένη Λιντζαροπούλου.  Παρούσα και η συγγραφέας Ελένη Λαδιά. Φωτό: Κυριάκος Νικολαϊδης από την ΠΕΝ,Ελένη Λιντζαροπούλου, η Πρόεδρος Αρχ. Παπαδοπούλου,Έλια Μανταδάκη Υπεύθ. Δημ. Σχ. της Ένωσης.

Και μια υπέροχη περιπλάνηση στο ποιητικό έργο του Δ. Παπαδίτσα από την Θεολόγο- ποιήτρια κ. Ελένη Λιντζαροπούλου. Παρούσα και η συγγραφέας Ελένη Λαδιά. Φωτό: Κυριάκος Νικολαϊδης από την ΠΕΝ,Ελένη Λιντζαροπούλου, η Πρόεδρος Αρχ. Παπαδοπούλου,Έλια Μανταδάκη Υπεύθ. Δημ. Σχ. της Ένωσης.

Leave a comment